Renoveringsservice och ombyggnadstjänster i Stockholm - Byggorenovera
14944
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14944,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Renoveringsservice och ombyggnadstjänster i Stockholm

Renoveringsservice och ombyggnadstjänster i Stockholm

I våra renoveringstjänster ingår renoveringar av badrum, kök och fasad från golv till tak.

Vi sätter plattor, kakel, klinker samt utför all form av golvläggning i alla utrymmen.

Renoveringsservice - Renovering av badrum

Badrumsrenovering

Dags att renovera badrummet? Våtrumsarbeten kräver rätt kompetens och erfarenhet för att resultatet ska hålla i längden. När vi renoverar ditt badrum genomförs arbetet efter konstens alla regler och självfallet lämnar vi garantier för att resultatet lever upp till högt ställda krav på hållbarhet och funktion.

Renovera köket

Köksrenovering

När du behöver renovera ditt kök kan vi hjälpa dig från planeringsstadiet fram till slutförandet. Vi erbjuder helhetslösningar i alla renoveringsjobb. Vi tillhandahåller materialet och ser till att rätt hantverkare är på rätt uppdrag vid rätt tillfälle. På så sätt slipper du själv samordna insatser från en mängd olika hantverkare.

Vi lägger plattor och klinker

Plattsättning

Bygg & Renovera har renoverat många badrum i Stockholm och har medarbetare som är specialister på plattsättning, tätskikt och allt annat som krävs när du vill ha ett perfekt resultat. Vi ser helt enkelt till att du får badrummet precis som du vill ha det, utan kompromisser.

Vi lägger golv

Golvläggning

Behöver du hjälp med golvläggning i Stockholm eller trakterna här omkring? Vi utför alla typer av golvarbeten, både för privatpersoner och i offentliga miljöer. Som kund hos oss får du alltid bästa service och fast pris.

Renovering av fasader

Fasad renovering

Vi utför alla sorters fasadarbeten, allt från byten av fasad till tvätt och måleri. Våra snickare utför arbeten både ute som inne och det innefattar till exempel altaner, tillbyggnader, förråd, garage mm.

Badrumsrenovering i Stockholm, köksrenovering i stockholm. Byggorenovera har behörighet för våtrumsarbeten.

Har du en idé? Vi finns här för att hjälpa dig från idé till färdigt hantverk.