Om Företaget Bygg & Renovera AB Stockholm - Byggorenovera
14842
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14842,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Om Företaget Bygg & Renovera AB Stockholm

ALLMÄNT

Bygg & Renovera AB grundades med syftet att bli ledande inom byggtjänster lokalt,

idag har vi uppdrag över hela Stockholm och har även blivit tillfrågade om att utföra arbete på spanska solkusten!.

Bygg & Renovera AB

Ledningen har cirka 10 års erfarenhet som anställda och delägare i andra företag och vår enkla affärsidé är att bygga och renovera hus och lägenheter snabbt och kvalitativt med ett starkt personligt engagemang. Vår organisation ska vara kunnig, effektiv och flexibel. Vi vill bedriva en modern verksamhet med stort kund- och resultat fokus och skapa bestående mervärden för våra kunder.

 

Kostnadsfritt hembesök

Bygg & Renovera erbjuder en helhetslösning som börjar med ett hembesök. Vi tar mått, planerar och samordnar din renovering. Därefter tar våra skickliga medarbetare vid och hjälper er med den renovering ni önskar och ser till att lösa alla detaljer. Allt detta till ett fast pris och givetvis ger vi garanti på såväl produkter som installation. Vi har många års erfarenhet av att renovera och tar ansvar för hela arbetet. Med våra duktiga plattsättare och snickare erbjuder vi hög kvalitet, god service och ser till att ni blir nöjda.

En trygg och effektiv byggfirma med personlig kontakt

Ett fast överenskommet pris

Ett hantverkaravtal som garanterar din trygghet och undviker missförstånd

10 års garanti på tätskiktet i badrummet

Ett kvalitetsdokument som garanterar att arbetet är utfört korrekt

Ett nummer för all kontakt

Ett stilrent och profilhöjande resultat utfört efter gällande branschregler

Vi jobbar miljövänligt och aktivt med återvinning

MER OM HUR VI JOBBAR

Innan påbörjat projekt skriver vi ett trygghetsavtal (hantverkaravtal) med er så att allt är glasklart innan vi börjar.

Efter avslutat projekt får ni ett kvalitetsdokument som intygar att din renovering är utförd fackmannamässigt och i enlighet med Byggkeramikrådets föreskrifter och rekommendationer.

 • 01 PERSONAL

  Alla våra anställda ska kunna känna delaktighet och inflytande i vår företagsstrategi, uppleva arbetsglädje och ges möjlighet till personlig utveckling.

 • 02 UTBILDNING

  Utbildning, erfarenhet och rätt certifiering är A och O men något vi lägger lika mycket vikt vid är medarbetarens mjuka värden, som karaktärsdrag, personlighet, rätt attityd och inställning.

 • 03 DOKUMENTATION

  Internt följer vi dagligen upp våra uppdrag så att vi vet att vi ligger i linje med vår planering. Vi dokumenterar alla instruktioner vilket gör att vi eliminerar risken för missförstånd.

 • 04 PROJEKT

  Vi tar aldrig på oss fler eller större uppdrag än vad vi klarar av vilket betyder att ni kan känna er trygga med att ni är i centrum och att vi har kompetens och tid för att utföra ert uppdrag.

 • 05 TRYGGHET

  Vi är försäkrade via Länsförsäkringar, är anslutna till Byggkeramikrådets föreskrifter, samt jobbar med id06. Det garanterar att du alltid kan känna dig trygg som kund hos oss.

Har du en idé? Vi finns här för att hjälpa dig från idé till färdigt hantverk.