Köksrenovering Stockholm Renovering och ombyggnad - Byggorenovera
15306
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15306,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Köksrenovering – Renovera ditt kök i Stockholm

Tänkt på en ombyggnad av ditt kök? Då har du kommit till rätt ställe. Byggorenovera erbjuder en helhetslösning för att renovera ditt kök. Det gör det mycket enklare för dig och din familj när du skall renovera eller bygga om ditt kök.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök!

Köksrenovering

Köket har mer och mer blivit mittpunkten för det moderna hemmet, och en kontaktpunkt för vardagen. Mer än något annat rum verkar köket vara där vi spenderar mer och mer tid medan vi är hemma. En väl utformad matlagnings och matplats kan inspirera dig att spendera mer tid på att laga mat och kan vara motivationen för att visa upp dina gourmetkunskaper för familj och vänner.

 

Kostnadsfritt hembesök

När vi renoverar ditt kök kommer våra högutbildade hantverkare att från projektets början till slut hålla ditt  nya köksprojekt på rätt spår. Vårt team kommer först till ditt hem och mäter kökets dimensioner. Byggorenovera kommer att i samråd med dig designa ditt kök (om du inte redan bestämt hur du vill ha det). Du kommer garanterat att bli nöjd eftersom vi kommer att omarbeta och revidera köksdesignen tills du är helt nöjd.

 

Vi kan även hjälpa dig att matcha all finish så att dina skåp, bänkskivor, apparater, golv, belysning, och tillbehör passar perfekt.

 

Budget vid köksrenovering

Våra experter hjälper dig att skapa en budget och en design inom den för att ge dig det kök du har råd med. Kom ihåg att vi som fullserviceföretag är leverantör och entreprenör med ett öga för projektkostnader, vilket ger oss friheten att spendera klokt på vad du verkligen vill ha.

Köksrenovering, renovera ditt kök i Stockholm
Badrumsrenovering i Stockholm, köksrenovering i stockholm. Byggorenovera har behörighet för våtrumsarbeten.

Licenser och försäkringar

Byggorenovera har alla licenser och försäkringar som krävs, och våra medarbetare genomgår kontinuerlig och riklig utbildning för att de ska fullgöra allt arbete till högsta standard. Vi arbetar hårt för att vi ska erbjuda bästa möjliga service, problemlösning, projektledning och hantverk när vi renoverar kök samt givetvis vid alla andra projekt.

Köksrenovering och våtrumsarbeten

Våtrumsarbeten kräver rätt kompetens och erfarenhet för att resultatet ska hålla i längden. När vi renoverar ditt kök genomförs arbetet efter konstens alla regler och självfallet lämnar vi garantier för att resultatet lever upp till högt ställda krav på hållbarhet och funktion.

 

Köksrenovering med Trygghet

När du väljer Byggorenovera för renovering, ombyggnad av kök i Stockholm eliminerar du risker du kan hitta hos andra företag. Vi strävar alltid efter fullständig tillfredsställelse och för att ditt projekt kommer att uppfylla eller överträffa dina förväntningar.

Har du en idé? Vi finns här för att hjälpa dig från idé till färdigt hantverk.