Badrumsrenovering Stockholm Renovera ditt badrum - Byggorenovera
15238
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15238,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Badrumsrenovering Stockholm Renovera ditt badrum

Badrumsrenovering – Renovera ditt badrum i Stockholm

Dags att renovera ditt badrum? Vi renoverar ditt badrum från golv till tak i Stockholm med omnejd.
Vi sätter plattor, kakel, klinker samt utför all form av golvläggning i våtutrymmen.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök!

Badrumsrenovering i Stockholm

Tänkt på en ombyggnad av ditt badrum? Byggorenovera har precis det du söker och kan erbjuda vackra nya badrumslösningar för att göra ditt badrum till ett konstverk. Vårt full-service renoverings-tillvägagångssätt garanterar att din badrumsrenovering blir enklare och roligare för dig och din familj.

 

Kostnadsfritt hembesök

När vi skall renovera ditt badrum kommer våra högutbildade hantverkare att från projektets början till slut hålla ditt projekt på rätt spår. Vårt team kommer först till ditt hem och mäter ditt badrums dimensioner. Byggorenovera kommer att i samråd med dig designa din badrumslayout, inklusive var dina nya skåp och vattenteknik ska vara och kartlägga måtten (längder, bredd och djup).

 

Vi hjälper dig också att samordna alla dina ytor så att dina badrumsskåp, kakelplattor, badkar, duschkabin och vattenteknik matchar vackert. Vi kommer också att designa och ändra ditt badrum tills du är helt nöjd.

 

Budget vid badrumsrenovering

Våra experter hjälper dig att skapa en budget och en design inom den för att ge dig det badrum du har råd med. Kom ihåg att vi som fullserviceföretag är leverantör och entreprenör med ett öga för projektkostnader, vilket ger oss friheten att spendera klokt på vad du verkligen vill ha.

Badrumsrenovering, vi renoverar ditt badrum i Stockholm
Badrumsrenovering i Stockholm, köksrenovering i stockholm. Byggorenovera har behörighet för våtrumsarbeten.

Licenser och försäkringar

Byggorenovera har alla licenser och försäkringar som krävs, och våra medarbetare genomgår kontinuerlig och riklig utbildning för att de ska fullgöra allt arbete till högsta standard. Vi arbetar hårt för att vi ska erbjuda bästa möjliga service, problemlösning, projektledning och hantverk när vi renoverar badrum samt givetvis vid alla andra projekt.

Badrum och våtrumsarbeten

Våtrumsarbeten kräver rätt kompetens och erfarenhet för att resultatet ska hålla i längden. När vi renoverar ditt badrum genomförs arbetet efter konstens alla regler och självfallet lämnar vi garantier för att resultatet lever upp till högt ställda krav på hållbarhet och funktion.

 

Badrumsrenovering med Trygghet

När du väljer Byggorenovera för att renovera ditt badrum i Stockholm eliminerar du risker du kan hitta hos andra företag. Vi strävar alltid efter fullständig tillfredsställelse och för att ditt projekt kommer att uppfylla eller överträffa dina förväntningar.

Har du en idé? Vi finns här för att hjälpa dig från idé till färdigt hantverk.